top of page

Na een studie Human resource management/ Psychologie ontdekte Jonathan  fotografie.

 

 Het gebeurde in de lente van 2020, middenin de corona uitbraak. Gewapend met een toestel is hij de straat op gegaan en anderhalf jaar na het maken van zijn eerste straatportret fotografeerde hij bruiloften, festivals, familieportretten en fashion shows. 

 

Ook had hij ik winter van 2022 zijn eerste expo in Pacafic Amsterdam. Een maand lang waren daar zijn portretten te bewonderen van vreemden in Amsterdam!

Tijdens wandelingen door de stad observeerde hij altijd al de mensen die hem opvielen en sprak hij hen aan uit interesse naar de mens achter de verschijning. Fotografie bleek voor hem het ideale middel om zijn kijkjes in de ziel te kunnen communiceren met anderen.

Jonathan’s foto’s kenmerken zich door een filmische sfeer. Ieder tafereel is een filmstill, iedere blik heeft betekenis. Zijn fascinatie voor films van o.a. Quentin Tarantino en Stanley Kubrick heeft daarin zeker een rol gespeeld!

 

Films als Children of men, Thelma & Louise, Do the right thing en Leon the Professional inspireren Jonathan om met het licht te spelen.

Tijdens zijn shoots maakt Jonathan altijd gebruik van natuurlijk licht. Dit geeft zijn foto's de natuurlijke uitstraling.

 

Daarom zullen de foto's altijd warm aanvoelen en je meenemen naar een tijd waar soms weer naar verlangt.

20230118-IMG_6126.JPG

Watch my mini Documentary

Who am I?

 

I have always been an outgoing and high energy person.


During the start of covid, and after some major setbacks I started to do something I love: Photography


Went to the streets, started to become the best Portrait photographer I could be.
 

Little did I know that like little over a year later I would photograph weddings, fashion shoots, models, Family portraits. I just happened natural.

Things can go fast but here we are.

 

My style as a photographer is natural, and cinematic. I has to give that feel that it could be a still image from a movie

And that's what you get with me! The dreamy feeling, like the movies!

 

xoxo


Jonathan Moody


 

bottom of page